Komentara: 3
Pregleda: 2569
Foto

Najava takmičenja za mlade preduzetnike

30.03.2016. u 15:46h
Izvor: Subotica.com
Povodom godine preduzetništva, u organizaciji Poslovnog inkubatora Subotica i „GreatTech“-a, biće održano takmičenje za inovativne, mlade preduzetnike iz Subotice i okoline.
Najava takmičenja za mlade preduzetnike

Cilj takmičenja je podsticanje preduzetničkog duha mladih i pružanje mogućnosti za razvoj njihovih talenata kroz izradu takmičarskih radova.

Pravo učešća imaju osobe od 18 do 35 godina starosti, a mladi preduzetnici se mogu prijaviti za učešće u oblasti informacionih tehnologija, mehatronike, menadžmenta, zaštite životne sredine, građevinarstva i zanata. Prijavljivanje kandidata se vrši online, preko zvaničnog sajta Poslovnog inkubatora, a rok za podnošenje prijava je do 30. aprila.

- Pozivamo mlade koji imaju dobru poslovnu ideju da se prijave i da konkurišu za jedno od prva tri mesta. Mogu da osvoje vredne nagrade, koje smo obezbedili uz pomoć 30-tak sponzora. Takođe, biće nagrađena i najbolja ženska poslovna ideja. Učešće ne znači da mladi moraju da uđu u Poslovni inkubator, ali oni koji žele to mogu učiniti pod boljim, podsticajnim uslovima - kaže v.d. direktora Poslovnog inkubatora, Ildiko Zedi.

Biće održana dva kruga takmičenja. U prvom krugu žiri sastavljen od nezavisnih stručnjaka će preliminarno oceniti radove i do 14. maja obavestiti takmičare koji su ušli u finale. Finale će biti održano 28. maja u Subotici.

Podršku su pružili Ekonomski fakultet iz Subotice, Tehnološki fakultet iz Budimpešte i Grad Subotica.

Izvor: Subotica.com
Najava takmičenja za inovativne, mlade preduzetnike Najava takmičenja za inovativne, mlade preduzetnike Najava takmičenja za inovativne, mlade preduzetnike Najava takmičenja za inovativne, mlade preduzetnike Najava takmičenja za inovativne, mlade preduzetnike Najava takmičenja za inovativne, mlade preduzetnike Najava takmičenja za inovativne, mlade preduzetnike Najava takmičenja za inovativne, mlade preduzetnike
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 8 godina i 2 nedelje
Komentara: 3
Pregleda: 2569
Povezane teme

preduzetništvo

subvencije za preduzetnike

omladinsko preduzetništvo

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.