Komentara: 7
Pregleda: 2250

Sporazum o saradnji između SDPS i Udruženja invalida rada

30.03.2016. u 22:00h
Izvor: GrO Socijaldemokratska partija Srbije
Gradski odbor Socijaldemokratske partije Srbije nastavlja da proširuje saradnju sa udruženjima građana. Danas je potpisan sporazum o saradnji između ove političke stranke i Opštinskog udruženja invalida rada grada Subotice. 
Sporazum o saradnji između SDPS i Udruženja invalida rada

I ovaj put dugoročna saradnja rezultirala je potpisivanjem sporazuma koji samo definiše ono na čemu su ove dve organizacije i u prethodnom periodu sarađivale.

„Veoma smo svesni važnosti ove saradnje, jer su invalidi rada na teritoriji našeg grada jedni od marginalizovanih društvenih kategorija i uz sporazum koji predstavlja definiciju naše saradnje, mislimo da je mnogo bitnija saradnja koja već odavno postoji između naše stranke i ovog udruženja. Drago nam je da su u nama prepoznali iskrene saradnike i prijatelje s kojima udruženi imamo veću snagu da radimo na ostvarivanju zajedničkih ciljeva.“ navela je predsednica GrO SDPS Subotica, Nataša Aleksić.

„Mi u ljudima koji u našem gradu predstavljaju Socijaldemokratsku partiju, najpre prepoznajemo prijatelje koji su nam pomagali i ranije, osobe koje su iskrene i koje istinski veruju u važnost socijalne pravde, koja nama predstavlja osnov za dostojanstven život svih invalida rada. Nikad nismo uspeli maksimalno ostariti svoja prava i potrebe, ali smatramo da ćemo kroz saradnju i lakši pristup institucijama to ubuduće činiti u mnogo većoj meri. I ono što je najbitnije, veoma nam znači što u Nataši Aleksić i njenim saradnicima imamo prijatelje koji nas razumeju.“ istakao je Stanko Nimčević, predsednik Udruženja invalida rada grada Subotice, koji je u ime ove organizacije potpisao današnji sporazum.

Izvor: GrO Socijaldemokratska partija Srbije
Postavljeno pre 7 godina i 11 meseci
Komentara: 7
Pregleda: 2250
Povezane teme

socijaldemokratska partija

sdps

nataša aleksić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.