Komentara: 0
Pregleda: 109

Online webinar: Kako ostati normalan kada su okolnosti nenormalne?

15. april 2020. 20:00 časova
Infostud Hub Više detalja

sredu, 15. aprila, od 20 časova, organizujemo još jedan webinar, na temu „Kako ostati normalan kada su okolnosti nenormalne?“, koji možete da pratite sa bilo koje lokacije gde se nalazite i aktivno učestvujete sa pitanjima.

Do sada smo naučili da redovno peremo ruke, trudimo se da što manje (poželjno nikada) ne dodirujemo lice i da što manje izlazimo iz kuće (bolje da ne izlazimo uopšte).

Svaka kriza je izazovna i stresna, ali može ostaviti i pozitivne uticaje na čoveka. Iz nje možemo izaći mudriji, a to sve zavisi od toga kako ćemo se mi prilagoditi i adaptirati.

Prolazeći kroz ovu krizu, susrećemo se sa mnogo izazova, kako u porodici tako i u poslu. Komunikacija u ovim okolnostima je otežana, sporija, moguće su češće greške i loša tumačenja i zato je tolerancija i spremnost da tražimo zajedničko rešenje u ovom momentu veoma važno.

Osim toga, važno je voditi računa o sebi, ali i o drugima. U ovim okolnostima posebno je važno da vežbamo prihvatanje neizvesnosti. Preuzimanje odgovornosti za svoj život i svoje postupke, tolerisanje frustracije i konstruktivno razmišljanje su takođe važni aspekti o kojima je važno da vodimo računa. I na kraju, ali ne i najmanje važno, razgovaraćemo o tome kako nam ova situacija može pomoći da ponovo upoznamo sebe, podsetimo se na lične vrednosti, hobije i druge aktivnosti koje su nam važne.

Kako sve to postići? Kako uspostaviti pravilnu komunikaciju? Kako negovati sebe?

Kako ostati normalan kada su okolnosti nenormalne?

O gostu:

Dragana Okanović, master psiholog, Assoc CIPD

Pre petnest godina je zajedno sa prijateljima osnovala TIM Centar i uživa i dalje u ovoj timskoj avanturi. Podjednako uživa kada se lično razvija, kao i kada je podrška drugima u ličnom razvoju. Teme kojima se najviše bavi jesu komunikacija, liderstvo, motivacija, vrednosti i organizacijska kreativnost. Guta knjige, putuje, mašta i piše. Uživa u ulozi mame i obožava da osmišljava kreativne igre sa sinovima. Ne voli sport, ali se u jogu zaljubila. Nasmejana i zadovoljna, a kada bi birala – sve bi isto uradila.

PRIJAVI SE NA WEBINAR!

Online webinar: Kako ostati normalan kada su okolnosti nenormalne?
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.