Komentara: 0
Pregleda: 522

Koncert glumaca Narodnog pozorišta: "Ne spavaj mala moja"

18. april 2020. 19:30 časova
Subotica Više detalja

U saradnji sa Narodnim pozorištem Subotica, nastavljamo da emitujemo na našoj Fejsbuk stranici snimke predstava koje su se igrale proteklih godina na "daskama koje život znače" u našem gradu. Večeras na programu je koncert glumaca Narodnog pozorišta pod nazivom "Ne spavaj mala moja" u režiji Olje Đorđević.

Koncert glumaca Narodnog pozorišta premijerno je izveden 2016. godine, a bio je jedini zajednički koncert obe Drame, na srpskom i mađarskom jeziku. U njemu su učestvovali Andor Kovač Nemeš, Milan Vejnović, Vladimir Grbić, Ervin Palfi, Srđan Sekulić, Dimitrije Dinić, Tamaš Hajdu, Zoran Bučevac i Branko Lukač. Muzičari su bili Geza Kučera, Maćaš Lakatoš, Miša Marjanov i Robert Garai.

Koncert ćemo emitovati u 19:30 časova putem Fejsbuk stranice naše medijske kuće, a biće ga moguće pogledati u naredna 24 časa, nakon čega ćemo ga obrisati.

Rezervišite vreme za kulturu, uživajmo zajedno u predstavama subotičkih pozorišnih umetnika. Družimo se od 19:30!

Koncert glumaca Narodnog pozorišta: "Ne spavaj mala moja"
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.