Komentara: 25
Pregleda: 6990

Igranje na baštenski uređenom prostoru na šetalištu na Prozivci

Vandalizam - (uništavanje objekata javne imovine)
02. jun 2019.

Obraćam se povodom bahatog ponašanja roditelja na šetalištu kod Bazena Prozivke. Znači pištaljka nije protiv dece već isključivo protiv roditelja.

Elem, na tom šetalištu ima 7-8 zelenih blokova , na kojima cveta razno baštensko bilje. Sa strane su ugrađene klupe za sedenje i zaista je bogatstvo imati šareni kutak među sivim soliterima. Međutim, dva bloka su već duže vreme okupirana decom koja od njih prave teren za mali fudbal. Ali zapravo, sve je lenjost i bahatost roditelja kojima je teško da odvedu decu u novoizgrađena igrališta ili na poljanu kod obližnjeg spomenika. Jel tamo, nema kafića. Ovako se lepo sedi u All Oru ili kafiću u okviru bazenskog kompleksa, ispija kafa, druži se, a deca ko deca, fali im zabave pa gde će i šta će, snalaze se.

Da dodam da je baš ispred te poslastičare na bazenu bilo raslo 5-6 mladica koje su deca koristila kao improvizovane stative i danas ih više nema. Pa se pitam ima li smisla bilo šta saditi, treba li nam zelenilo ili lomi sve redom?

Smatram da ima dovoljno mesta za igranje i da im ove sadnice zaista nisu potrebne da ih lome. U prilogu fotografije

Povezana pištaljka
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.