Komentara: 32
Pregleda: 9862

Postavljanje reklama dešavanja na saobraćajne znakove, semafore, stubove po celom gradu

Vandalizam - (uništavanje objekata javne imovine)
09. april 2018.

Kakav je to način i šta će se poduzeti povodom ovih divljaka koji su uzeli sebi za pravo da vežu džinovske plakate na kartonima za saobraćajne znakove, stubove, semafore, zgrade u centru grada????!!! Kakva smo mi država kada ovako neko može da bezobrazno kači svoje reklame??? Da smo normalna država nikome ne bi palo na pamet, podrazumevalo bi se da nije normalno, ali očigledno uvek ima pametnjakovića koji ovako nešto rade.

Sramota je da evo već treći dan stoji ovako, i niko ne reaguje! Ja razumem da je vikend i da su praznici, ali mora da postoji neka inteventna služba ili jedinica komunalne policije koja će prvo podneti prekršajnu prijavu pa onda ida skida redom te plakate!! Ovo nema veze sa zdravim razumom i ne postoji promil šanse da je ovo legalno urađeno i nema šta da se razmišlja! Kako je uopšte moguće da neko ovako iskoristi priliku a da niko ne raaguje???! ovoga ima po čitavom gradu!

Ne želeći dodatno da reklamiram ove budale koje su postavljale ove plakate namerno sam zamutio da se same reklame ne vide!!

Komunalna policijo, reaguj!!!

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.