Komentara: 14
Pregleda: 3914

Uništavanje ograde škole Sečenji Ištvan na Kelebiji

Vandalizam - (uništavanje objekata javne imovine)
23. oktobar 2017.

Pre dve nedelje su obnovili ogradu kod škole Sečenji Ištvan na Kelebiji. Roditelji su uzdahnuli da ne treba više da brinu o tome kad će im deca izleteti iz školskog dvorišta na put za loptom, jer oni gledaju u loptu a ne na put da li dolazi neki automobil. I velika je potreba bila da se spreči da kerovi lutalice ne ulaze u dvorište dok su deca tamo.

Ali... nekim vandalima je smetala ta ograda jer ne samo da su isekli nego sa dve stane od stuba do stuba otklonili ogradu petak uveče. Više prijava su već dali stanovnici zbog okupljanja deca u školskom dvorištu skoro svako veče, stalno nastalih šteta na igralištu škole i na vlasništvu škole,i pravljenje nereda u dvorištu i u okolini škole. Igralište i teren može koristiti bilo ko, otvorena je glavna kapija nije bilo potrebe da se uništi obnovljena ograda.

Molim nadležne da reaguju na ove prijave i na ovaj čin. To je naš interes da deca budu bezbedna.

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.