Komentara: 12
Pregleda: 13801

Vandalizam na Paliću

Vandalizam - (uništavanje objekata javne imovine)
17. jun 2019.

Poštovani,

obraćam vam se kao zabrinuti građanin povodom nemilih događaja, a koji se dešavaju u proteklih 7 dana na Paliću, potez Mol na Muškom štrandu-Peščana plaža. Naime, nakon postavljanja kanti za otpatke na samom molu, iste su posle samo nekoliko dana završile izlomljene u jezeru. Iste su doslovno počupane, za šta je bilo neophodno upotrebiti snagu. Sa druge strane, kante nisu iščupane da bi se koristile i privatnoj režiji, već sa očiglednom namerom da se polome i bace u jezero.

Takođe, na Peščanoj plaži iščupan je jedan od elemenata na dečjem igralištu i doslovno "preko noći" sve drvene ljuljaške i klackalice polomljene su nasilno. Upozoravam organe reda i mira da će Palić zauvek ostati na mrtvoj tački  ako upravo oni ne budu ti koji će češće obilaziti teren i na taj način dozvoliti huliganima da rade šta žele.

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.