Komentara: 0
Pregleda: 1627

Unapredite konverzacijske veštine uz kurseve engleskog jezika u "Modern Language College"

01.06.2020. u 12:22h
Sponzorisani sadržaj
Ukoliko ste savladali osnovna ili napredna gramatička pravila, ali imate poteškoća da progovorite na engleskom jeziku, kursevi konverzacije su pravo rešenje za vas. Škola stranih jezika "Modern language college" upisuje nove polaznike tokom leta na kurseve koji omogućavaju da, uz savremene metode rada, razbijete komunikacionu barijeru i obogatite svoj vokabular.
Unapredite konverzacijske veštine uz kurseve engleskog jezika u "Modern Language College"

Vrata škole stranih jezika "Modern language college" od danas su ponovo otvorena za sve zainteresovane polaznike, a fokus ovog leta biće na kursevima konverzacije iz engleskog jezika. Kako objašnjava Marko Nikolić, vlasnik škole, nastava se odvija dva ili tri puta nedeljno, u zavisnosti od želja i potreba polaznika, a tokom tri ili četiri meseca koliko traje kurs, ostavlja im se dovoljno vremena da u opuštenoj i prijatnoj atmosferi pokažu šta znaju.

- Kursevi konverzacije su idealni za zaposlene u multinacionalnim kompanijama, ljude koji žele da putuju ili rade u inostranstvu i neophodne su im veštine komunikacije, kao i za sve ostale željne ličnog usavršavanja. Kroz savremene metode rada, polaznici će svoje znanje konačno moći da verbalizuju, odnosno moći će da probiju komunikacionu barijeru i obogate svoj vokabular - kaže Nikolić.

Maksimalan broj polaznika po grupi ograničen je na četiri, kako bi se svakom polazniku posvetilo dovoljno pažnje tokom nastave. Kako nivo znanja polaznika u jednoj grupi mora biti približan, pre početka kursa sprovodi se testiranje, koje može da se obavi u prostorijama škole ili onlajn.

- Nakon formiranja grupe, prvi čas je besplatan i služi za upoznavanje sa nastavnim osobljem i konceptom rada, kako bi polaznici utvrdili da li je to kurs koji su zaista želeli i da li im odgovara način rada. Važno je naglasiti da su svim polaznicima obezbeđena nastavna sredstva, te nemaju nikakvih dodatnih troškova niti moraju nešto da donose na čas - poručuje Nikolić.

Osim kurseva konverzacije, "Modern language college" nudi opšte i specijalizovane kurseve iz engleskog i nemačkog jezika u grupama od po šest polaznika, kao i individualnu nastavu koja se sprovodi u skladu s potrebama klijenta. Prijave na sve kurseve su u toku, a traju sve do popunjavanja grupa.

"Modern language college" nalazi se na adresi Adolfa Singera 12a (zgrada Regionalnog inovacionog startap centra, I sprat), a radno vreme kancelarije je radnim danima od 9 do 17 časova. Za više detalja o željenim kursevima možete pozvati na 069/731677 (Marko Nikolić), poslati mejl na office@mlc.rs ili se informisati preko njihovog sajtaFejsbuk i Instagram stranice.

Sponzorisani sadržaj
Postavljeno pre 1 mesec i 6 dana
Komentara: 0
Pregleda: 1627
Povezane teme
kursevi jezika engleski jezik
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.