Komentara: 0
Pregleda: 1321

162 hiljade dinara za decu

10.01.2009. u 18:50h
<p>Zahvaljujući projektu Krug sreće prikupljeno je 162 hiljade i petsto dinara. Sav novac je namenjen deci u hraniteljskim porodicama a uručen je sinoć deci u galeriji &ldquo;Vinko Perčić&rdquo; uz prigodan program.</p>
162 hiljade dinara za decu

Mališane je uveseljavao Deda Mraz dok je odrasle animirao film koji prikazuje način rada dece tokom projekta.

Ovo je peta godina kako se organizuje pomenuta humanitarna akcija. Firme kao i mnogi naši sugrađani donirali su novac za decu. Organizator je bila JCI Komora mladih koja će se truditi da ovaj projekat postane tradicionalan. Roditeljima je drago što postoje ljudi koji misle na tu decu i trude se pomoći.

Projekat je i generacijski,jer su na njemu učestvovali kako najmlađi tako i najstariji Subotičani,što je prikazano i u filmu. Svi oni su radili kao bi ostvarili jedan cilj a to je solidarnost,razmene ideja,iskustva,druženje i širenje pozitvne energije. Deca smeštena u sekundarne porodice kao i deca iz primarnih su učestvovali u stvaranju novogodišnjih čestitki i kalendara. Svojim radom i trudom svako dete u hraniteljskoj porodici je dobilo 6 hiljada i 500 dinara.

Postavljeno pre 15 godina i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1321
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.