Komentara: 1
Pregleda: 8131

20 godina postojanja restorana Majur

21.10.2011. u 17:50h
Izvor: RTV Yueco
20 godina postojanja restorana Majur

Restoran Majur juče je proslavio svoj 20-ti rođendan. U sklopu restorana "Majur" se nalazi se novosagrađeni smeštajni objekat vila "Majur". Restoran je dobitnik nekoliko velikih turističkih i ugostiteljskih priznanja, a zbog svoje dobre ponude gosti im se uvek rado vraćaju.

Restoran “Majur” je pod upravom poljoprivrednog kombinata “Peščara” pod istim imenom bio poznat četiri decenije. 20.oktobra 1991.godine restoran je postao vlasništvo “Interšped-a”. Najviše im dolaze gosti iz Beograda, a od stranih turista iz Makedonije, Mađarske, Hrvatske i drugih zemalja. Nekadašnji direktor "Interšpeda", Milenko Aleksić, kaže da kada je pre 20.godina počeo da radi želeo je samo da odvede svoje poslovne partnere u restoran sa dobrom hranom, a kasnije su se nizale ideje o proširenju ponude i usluga.

2006. godine je otvorena Vila "Majur" koja osim udobnog smeštaja pruža i niz drugih mogućnosti aktivnog odmora u svom welnes centru i udaljena je 250 metara od ergele "Kelebija".Gosti mogu da uživaju u šetnji prelepo uređenim parkom na površini od 20 hektara.

Restoran Majur - Vila Majur

Restoran je građen u stilu gazdačkih kuća i okružen je borovom šumom.

Restoran je dobitnik više zlatnih medalja na takmičenjima za turizam i ugostoteljstvo saveznog i republičkog ranga. Dva puta je proglašavan za najbolji restoran u Vojvodini, dva puta je dobio nagradu Turistički cvet.

Zvanična prezentaciju „Vile Majur“ nalazi se na linku: www.vilamajur.com
Fotografije: Proslava rođendana restorana Majur upriličenog za subotičke medije 

Restoran Majur - Vila Majur

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 11 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 8131
Povezane teme

majur

restoran majur

vila majur

milenko aleksić

nenad aleksić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.