Komentara: 3
Pregleda: 5119

800 mesta za smeštaj studenata

24.07.2012. u 21:48h
Izvor: RTV Yueco
Konkurs za prijem studenata u studentske domove biće otvoren od 1. septembra do 31. oktobra. Smeštajni kapacitet dva subotička studentska doma je oko 800 mesta. Cena usluge smeštaja i ishrane nije se menjala dve godine.
800 mesta za smeštaj studenata

Za brucoše konkurs je otvoren do 15. septembra, dok studenti starijih godina za mesto u domu mogu konkurisati do 31. oktobra. Brucoši će se, takođe, prvi useliti, već oko 1. oktobra, dok će stariji studenti sobu dobiti sredinom novembra. Cena za studente koji su na bužetu i dalje iznosi oko 1100 dinara.

Svi budžetski studenti imaju pravo na ručak po subvensionisanoj ceni u iznosu od 55 dinara, bez obzira na to da li su smešteni u domu. Svi obroci u studentskoj menzi za mesec dana budžetske studente staju nešto manje od 4000 dinara. Na sva tri obroka i smeštaj mogu konkurisati i studenti iz okolnih mesnih zajednica. Od ukupnih 800 mesta, kojima raspolaže Studentski centar Subotica, jedan deo je rezervisan i za studente koji nisu na budžetu ili studiraju na privatnim fakultetima. Oni će smeštaj plaćati po ekonomskoj ceni, koja iznosi 5500 dinara. Letnji odmor u Studentskom centru biće iskorišćen za renoviranje prostorija.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 11 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 5119
Povezane teme

studentski dom

smeštaj subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.