Komentara: 0
Pregleda: 1769

Adaptacija dečijih vrtića

19.08.2009. u 15:34h
Izvor: RTV Yueco
<p>Tokom letnjih meseci pred&scaron;kolska ustanova "Na&scaron;a Radost" adptirala je vrtiće, kako bi mali&scaron;ani jedan deo dana provodili u mnogo boljim uslovima.Od sopstvenih sredstava postavljeni su parketi, obavilo se krečenje gde je bilo neophodno.</p>
Adaptacija dečijih vrtića

Vaspitačice su te koje najvše vremena provode sa mališanima od prve do sedme godine života.One takođe ulažu velike napore kako bi se uradilo što više, a I češće kada su upitanju adaptacije svih vrtića u Subotici I okolini.

Svake godine predškolska ustanova "Naša Radost" radi I na poboljšanju kvaliteta rada, da bi deca sto spremnije dočekala početak školskih obaveza.Velika pažnja usmerena je na uvođenje I učenje stranih jezika.Sve je više roditelja koji podržavaju svaku novu akciju I spremni su da pomognu u svakom trenutku.

Dece je sve više, a objekata manje.U predškolskoj ustanovi "Naša Radost" nadaju se da će čelnici grada u narednom periodu ulagati u vrtiće, kako bi svako dete imalo mesto, i provodilo vreme sa svojim vršnjacima gde im je I mesto.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 15 godina i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 1769
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.