Komentara: 7
Pregleda: 4523

Akcija sakupljanja otpada u Kelebijskoj šumi

30.05.2017. u 15:04h
Izvor: Gro Zeleni Subotice
Zeleni Subotica organizovaće u subotu, 3. juna, volontersku akciju čišćenja i uklanjanja nelegalnih deponija u Kelebijskoj šumi.
Akcija sakupljanja otpada u Kelebijskoj šumi

Kako se navodi u saopštenju Gradskog odbora Zeleni Subotica, u prethodnom periodu aktivisti Udruženja građana Zeleni Subotica su u Kelebijskoj šumi evidentirali preko 20 lokacija na kojima se nalaze nelegalne deponije. Na deponijama, od kojih se neke prostiru na velikim površinama, odbačen je otpad koji se po svom sastavu ne razlaže i predstavlja trajno onečišćenje šume.

Gradski odbor Zeleni Subotica poziva zainteresovane građane da im se pridruže u volonterskoj akciji čišćenja, koja se organizuje u subotu, 3. juna. Okupljanje je u 9 časova kod zgrade Mesne zajednice “Zorka”, koja se nalazi u Sutjeskoj 82.

Zeleni Subotica akciju sprovode u saradnji sa MZ „Kelebija“, MZ „Zorka“, JKP „Čistoća i zelenilo“ Subotica i stolarskim udruženjima.

Izvor: Gro Zeleni Subotice
Postavljeno pre 6 godina i 10 meseci
Komentara: 7
Pregleda: 4523

Povezana vest

Povezane zviždaljke

Povezane teme

Kelebija

otpad

kelebijska šuma

sakupljanje kabastog otpada

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.