Komentara: 1
Pregleda: 1256

Akcije dobrovoljnog davanja krvi u januaru

05.01.2023. u 14:12h
Izvor: Subotica.com
Akcije dobrovoljnog davanja krvi u januaru

Crveni krst Subotica, u saradnji sa partnerima iz oblasti javnog zdravlja, tokom meseca januara organizovaće niz aktivnosti koje su usmerene na prikupljanje dragocene tečnosti na teritoriji Subotice ali i prirgadskih naselja.

Po planu, prva januarska akcija biće u Tavankutu (17. januar), slede MZ "Železničko naselje" (18), Ekonomska škola (23), Čantavir (24), Pionir (25), Prekršajni sud (30) i poslednjega dana januara - Hemijska škola. O konrentom periodu kada će se moći dati krv javnost će biti blagovremeno obaveštena. Za sve aktuelnosti možete da zapratite Fejsbuk stranicu Crvenog krsta Subotica.

Krv mogu dati svi zdravi sugrađani u dobi od 18 do 65 godina, muškarci na svaka tri meseca, žene na četiri.

Kao i do sada zainteresovani građani pored organizovanih akcija tokom cele godine mogu svakog radnog dana da se jave direktno u Službu transfuzilogije Opšte bolnice Subotica od 7 do 10 časova gde mogu da daju krv.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 6 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 1256
Povezane teme

dobrovoljno davanje krvi

crveni krst subotica

dobrovoljno davalaštvo krvi

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.