Komentara: 3
Pregleda: 3985

Aktivnosti džudo kluba "Spartak" u januaru

30.01.2013. u 12:59h
Izvor: Džudo klub "Spartak"
Aktivnosti džudo kluba "Spartak" u januaru

U subotu 19. januara u centru Banja Kanjiža, u organizaciji džudo saveza Srbije podeljene su trenerske licence za 2013. godinu. Spartakovi treneri su takođe konkurisali i dobili dozvole za rad od matičnog saveza. Za trenera demonstratora licence su dobili Sebastijan Popić, Radvanski Atila, Marton Robert (sekcija Čantavir), Zaboš Robert (sekcija Čantavir) i Tanasković Vladimir (sekcija Bajmok). Za operativne trenere dozvole su dobili Pal Rac i Milan Bogić, a za višeg trenera licencu je dobio Dušan Bartaloš.

Polaganja za majstorske pojaseve

U subotu 26. januara u prostorijama džudo kluba "Slavija" u Novom Sadu održano je polaganje za majstorske pojaseve i promocija u viša DAN zvanja. Džudo klub Spartak je sa svojim sekcijama Bajmok i Čantavir takođe imao predstavnike na ovom događaju. Za crni pojas I DAN položio je Atila Olah, pomoćni trener sekcije Bajmok, za II DAN položio je Marton Robert, trener sekcije Čantavir, za III DAN položili su: Zaboš Robert, trener sekcije Čantavir i Tanasković Vladimir, trener sekcije Bajmok, dok je za IV DAN položio Bogić Milan, trener Spartaka.

Učešće na tradicionalnom Svetosavskom turniru i tri medalje.

Aktivnosti džudo kluba "Spartak" u januaru

U nedelju 27. januara u prostorijama SC Spens u Novom Sadu održan je tradicionalni Svetosavski džudo kup u organizaciji džudo kluba Slavija. U konkurenciji od neverovatnih 650 takmičara, Spartakovi džudisti su doneli kući jednu bronzanu i dve zlatne medalje. Bronzanu je osvojio Tripunović Veljko do 50kg, zlatni je bio Kermenci Levente preko 73kg (sekcija Čantavir), a takođe zlatni je bio i Šašić Nikola do 34kg kojem je sa 5 pobeda za dlaku izmakao pehar za najboljeg pojedinca. Ekipu su predvodili Tanasković Vladimir i Bogić Milan.

Aktivnosti džudo kluba "Spartak" u januaru

Izvor: Džudo klub "Spartak"
Postavljeno pre 11 godina i 5 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 3985
Povezane teme

džudo

džudo klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.