Komentara: 63
Pregleda: 17349

Akva park na Paliću za vikend očekuje rekordan broj posetilaca

20.06.2024. u 12:52h
Izvor: RTV
Veliki broj stanovnika Subotice, ali i okolnih naselja, potražiće ovih dana spas od visokih temperatura u akva parku na Paliću. Otvoreni deo ovog kompleksa radi od prošle nedelje skoro punim kapacitetom.
Akva park na Paliću za vikend očekuje rekordan broj posetilaca

Protekla dva vikenda akva park na Paliću posetilo je oko 2.000 kupača, a u preduzeću "Elitte Palić", koje upravlja radom ovog kompleksa, ističu da već ovog vikenda ta brojka može dostići i dve i po do tri hiljade gostiju. Svi posetioci na raspolaganju imaju veliki broj bazena i dodatnih sadržaja.

- Tu spadaju tobogani za odrasle, dečiji bazen sa pet tobogana, dva velika bazena za odrasle i jedan hidromasažni bazen koji se nalazi spolja. Napolju je i termalno-mineralni bazen sa toplom, lekovitom vodom - objašnjava za RTV Perica Stojanac, zamenik direktora preduzeća "Elitte Palić".

Akva park na Paliću za vikend očekuje rekordan broj posetilacaŠto se tiče ostale ponude, i ona je proširena, a u narednom periodu sa radom treba da počne i kuhinja u okviru samog akva parka.

- Pustili smo u prodaju pice, sendviče, sladoled, osvežavajuća pića, limunade, sokove, pivo, a kada počne sezona - pustićemo u rad i kuhinju. Imaćemo u ponudi od 5 do 10 jela, pored svih ovih sadržaja koji su već sada dostupni - dodaje Stojanac.

Akva park na Paliću za vikend očekuje rekordan broj posetilacaŠto se tiče cena, one se nisu menjale, pa tako puna ulaznica i dalje košta 900, a poludnevna 600 dinara.

Izvor: RTV
Postavljeno pre 2 meseca i 1 nedelju
Komentara: 63
Pregleda: 17349
Povezane teme

akva park

palić akva park

akva park palić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.