Komentara: 48
Pregleda: 18762
Foto

Akva park za nedelju dana posetilo 800 građana, pogledajte kako je unutra

21.09.2023. u 13:09h
Izvor: Subotica.com
Akva park na Paliću otvorio je prošle nedelje svoja vrata posetiocima a za šest dana u čarima bazena i velnesa uživalo je 800 ljudi.
Akva park za nedelju dana posetilo 800 građana, pogledajte kako je unutra

Posle javnog konkursa, vođenje akva parka preuzelo je preduzeće „Elitte Palić“, koje je već tri decenije vodeći turistički operater na ovom području, sa hotelima "Park" i "Jezero" i restoranima "Mala gostiona" i "Riblja čarda".

- Uzimanjem akva parka u zakup, "Elitte Palić" je upotpunio ponudu veoma važnim segmentom koji je do sada nedostajao. Zahtevi naših gostiju su sada kompletirani i to je bio naš motiv da budemo operater akva parka na Paliću. Ova značajna investicija države u turizam na severu Srbije doprinela je atraktivnosti destinacije i sigurno će doprineti još većem interesovanju turista da dođu i provedu više dana kraj Palićkog jezera – ističe Goran Radanović, direktor preduzeća “Elitte Palić”.

Akva park za nedelju dana posetilo 800 građana, pogledajte kako je unutraAkva park za nedelju dana posetilo 800 građana, pogledajte kako je unutra

Akva park na Paliću počeo je sa radom u petak, 15. septembra 2023. godine. Radno vreme je od 10 do 18 časova, sedam dana u nedelji.

- S obzirom da je letnja kupališna sezona završena, posetioci mogu da koriste bazene i velnes sadržaje u unutrašnjim, zatvorenim delovima objekta. Gostima su na raspolaganju četiri bazena: dva hidromasažna, jedan sa termalnom vodom i jedan dečiji. U funkciji su i dva tobogana, jedan za odrasle i jedan za decu – ističe Radanović.. - Korišćenje velnes sadržaja se dodatno naplaćuje, što je uobičajeno u većini objekata ove vrste. Posetiocima su na raspolaganju tri saune sa različitim temperaturama, slana soba i dva parna kupatila sa različitim procentima vlažnosti vazduha. Gosti, na ulazu, posle plaćanja ulaznice, dobijaju narukvicu koja im omogućava zaključavanje slobodnog garderobnog ormarića prema sopstvenom odabiru.Na raspolaganju sui m ležaljke, a svakako ćemo u narednom periodu dodavati neophodni mobilijar, u skladu sa potrebama. U okviru prostora sa bazenima gostima su ponuđeni sadržaji hrane i pića primereni kupališnom objektu.

Akva park za nedelju dana posetilo 800 građana, pogledajte kako je unutraAkva park za nedelju dana posetilo 800 građana, pogledajte kako je unutraKapacitet sadržaja u unutrašnjem, zatvorenom delu je oko 300 gostiju,

- Što se tiče prethodnih nekoliko dana rada akva parka, mi smo veoma zadovoljni dosadašnjim interesovanjem i posetom.U razgovoru sa gostima , saznali smo da su uglavnom prezadovoljni i da su iznenađeni kvalitetom ponude i sadržajima – naglašava direktor. - S obzirom da smo na početku rada akva parka, da smo u periodu uhodavanja, opredelili smo se za promotivne cene, na koje daje saglasnost Skupština preduzeća “Park Palić”. Analizirajući cenovnike tri akva parka iz okruženja, jasno je da je ulaznica kod nas najpovoljnija.

Izvor: Subotica.com
Obilazak akva parka na Paliću Obilazak akva parka na Paliću Obilazak akva parka na Paliću Obilazak akva parka na Paliću Obilazak akva parka na Paliću Obilazak akva parka na Paliću Obilazak akva parka na Paliću Obilazak akva parka na Paliću
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 9 meseci i 3 nedelje
Komentara: 48
Pregleda: 18762
Povezane teme

akva park

palić akva park

akva park palić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.