Komentara: 25
Pregleda: 25256

Aleksandar zaprosio Sandru na najvišoj kuli Gradske kuće

26.09.2015. u 17:44h
Izvor: Subotica.com
Po tmurnom i pomalo depresivnom danu jedna Sandra je danas nabacila širok osmeh i obradovala jednog Aleksandra koji je danas imao nešto važno da joj kaže. Da, u pitanju je bila prosidba koja je "obavljena" na najvišem tornju Gradske kuće, popularnom Vidikovcu.
Aleksandar zaprosio Sandru na najvišoj kuli Gradske kuće

Aleksandar je uz pomoć prijatelja uspeo da iznenadi svoju devojku i priredi joj neobično rano subotnje poslepodne. U jednoj naizgled običnoj šetnji ovo dvoje mladih su se popeli na Vidikovac, a Aleksandrovi "saučesnici" delovali su sa zemlje, držeći transparent sa jednostavnom porukom - "Udaj se za mene!".

- "Sve je izgledalo tako uobičajnjeno, razgledali smo grad, a onda sam Sandri rekao da pogleda dole - tamo dole su nam prijatelji, pogledala je, rekao sam hajde da ih pozovemo, pozvali smo ih i mahali, a onda su oni razvukli transparent..." - ispričao nam je u dahu Aleksandar

Aleksandar zaprosio Sandru na najvišoj kuli Gradske kuće

Sandrin pogled prema dole doneo je pravo iznenađenje. Aleksandar je već bio spreman da klekne, prsten je takođe bio spreman, spremne su bile i prave reči, a stigao je i odgovor kojem se i nadao. Sandra je prihvatila veridbu, a sve je to ovekovečeno od strane prijatelja, ali i na našoj kameri na Gradskom trgu.

Aleksandar zaprosio Sandru na najvišoj kuli Gradske kuće

Na ovaj gest mladih Subotičana reagovali su i prolaznici na Gradskom trgu koji su uz pogled na gore aplaudirali, mahali i uz osmehe fotografisali simpatičan transparent. Sandra i Aleksandar su godinu i po dana zajedno, ali to im je bilo i više nego dovoljno da naprave korak više u vezi i krenu put matičara.

- "Sandra je rodom iz Pančeva, ja sam iz Beograda ali odrasli smo u Subotici i ona nam je najlepši dom. Za Vidikovac sam se odlučio jer je to mesto gde se vidi čitav grad i sva ona mesta na kojima smo bili, gde smo zajedno vreme provodili. Nažalost vreme vani je bilo takvo kako je bilo, ali nama je bilo baš kako treba. Veliku podršku su mi dali prijatelji koji su pomogli u ovom malom performansu i mislim da smo u potpunosti uspeli u tome." - reči su jednog vidno zadovoljnog Aleksandra.

Aleksandar zaprosio Sandru na najvišoj kuli Gradske kuće

Vreme im nije išlo na ruku, ali to im nije smetalo da rasteraju oblake i učine sebi dan posebnim.

- "Iznenađenje je u potpunosti uspelo, nisam ni najmanje slutila da se ovako nešto može desiti, sve je izgledalo kao jedan običan dan, nas dvoje provodimo ga kvalitetno, a onda je krenula serija iznenađenja i nakon svega vrlo sam bila srećna, bez razmišljana rekla sam DA!" - rekla nam je Sandra

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 2 dana
Komentara: 25
Pregleda: 25256
Povezane teme

vidikovac

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.