Komentara: 0
Pregleda: 1829

Ambulanta u Malom Bajmoku počela sa radom

21.08.2009. u 12:01h
Izvor: RTV Yueco
Ambulanta u Malom Bajmoku počela sa radom

Ambulanta u Malom Bajmoku zvanično je počela sa radom. Zaposleni će raditi u dve smene i to od 7 do 14 i od 13 do 20 časova, sa po jednim lekarom u smeni. Prema rečima načelnice službe opšte medicine Ljiljane Miljački uslovi za rad su veoma dobri, ako se izuzmu neke sitnice koje će se vremenom i u hodu otkloniti.

Iako prvog dana nije bilo mnogo pacijenata, više od 100 meštana ove mesne zajednice došlo je kako bi predali svoje zdravstvene kartone. Zaposleni u ambulanti zadovoljni su uslovima rada i kažu da su spremni da od prvog dana neometano obavljaju svoj posao.

Predsednik MZ Darko Antelj kaže da je veoma zadovoljan jer se u mnogim političkim kampanjama obećavala izgradnja ambulanti, a ova u Malom Bajmoku prva je koja je i ispunjena. Još jedan od važnosti za meštane MZ Mali Bajmok jeste da će u dom, koji je star 62 godine, po prvi put biti uložena novčana sredstva za njegovu adaptaciju.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 15 godina i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 1829
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.