Komentara: 0
Pregleda: 1352

Američki fudbal: Nakon U15 selekcije, "Gorillas Subotica" državni prvak i sa U13

28.10.2021. u 16:50h
Izvor: Subotica.com
Nakon velikog uspeha i zasluživanja zvanja najboljeg u Srbiji u U15 uzrastu, Klub američkog fudbala "Gorillas Subotica" pridodao je titulu i u kategoriji do 13 godina, čime su objedinjene obe juniorske titule i od naredne godine nastupa kao "Champ champ" - dvostruki šampioni "Flag" fudbala.
Američki fudbal: Nakon U15 selekcije, "Gorillas Subotica" državni prvak i sa U13

Na završnom turniru ''U13 Fleg lige Srbije", odigranom za vikend na terenu Bratstva u Aleksandrovu, Subotičani su u polufinalu sa 41:00 savladali ekipu "Royal crowns", a u finalu sa 37:13 ekipu "Inđija Indians".

- Ogroman trud, rad, maksimalan fokus na pravljenje šampionske škole američkog fudbala, od najmlađih selekcija, dao je rezultate već u trećoj takmičarskoj sezoni - poručuju iz KAF "Gorillas" Subotica, - Hvala svim ekipama, učesnicama finalnog turnira, na fer i sportskom nadmetanju, Hvala svima koji su nam pomogli oko organizacije na bilo koji način.

Američki fudbal: Nakon U15 selekcije, "Gorillas Subotica" državni prvak i sa U13Za KAF "Gorillas Subotica" U13 nastupili su: Aleksandar Gergelj, Nikola Erdeljanović, Žarko Mušicki, Uroš Vukov,Nikola Babić, Tatjana Pavlić, Branislava Takić,Teodor Latak, Antonio Gabor, Jovan Cemerlić, Janko Gabrić, Vanja Plenk, Stribor Konjović, Aleksa Lukač, Dimitrije Čemerlić, Vuk Aleksić, Konstantin Aleksić, Nikola Tulumović, Marko Šarcević, Tadija Mešter, Nemanja Petrov, i Dalibor Pivko. Ekipu je predvodio mladi trener Mihajlo Palija.

Američki fudbal: Nakon U15 selekcije, "Gorillas Subotica" državni prvak i sa U13

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 8 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1352
Povezane teme

klub američkog fudbala gorillas

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.