Komentara: 46
Pregleda: 9823

Ana Bekuta pevala pred 4.000 ljudi

28.09.2013. u 17:58h
Izvor: RTV Yueco
Sinoć na gradskom trgu u Subotici Ana Bekutu, održala je solistički koncert u organizaciji „Melos Estrade“. Pred oko 4000 Subotičana Bekuta je pevala stare hitove i promovisala je pesme sa novog albuma „Hvala ljubavi“. Koncet je trajao dva sata, a podeljeno je oko 3000 DVD-ova sa pesmama Ane Bekute.
Ana Bekuta pevala pred 4.000 ljudi

Hladno vreme nije sprečilo ljubitelje muzike Ane Bekute da se okupe na gradskom trgu i pevaju njene najveće hitove: Ja nisam rođena da živim sama, Bekrija, Imam jedan život, Veseljak, Đavole, Kralj ponoći, Zlatiborske zore, Sve sam stekla sama, Ma, što baš ti...Dvočasovni koncert koji je poklon Subotičanima ostaće u lepom sećanju, pevačili i publici. Bekuta za yueko kaže joj je publika uzvratila sa lepim emocijama i da se osećala ispunjeno.

Ana Bekuta važi za jednu od najuglednijih pevačica na našoj muzičkoj sceni koja je taj imidž izgradila zahvaljujući svom velikom profesionalizmu, dobrim pesmama i izvanrednom glasu. Aleksandar Aca Sofronijević, kaže da ga je subotička publika prijatno iznenadila.

Ana Bekuta je jednu pesmu, kao i na drugim koncertima posvetila bivšem ministru, Milutinu Mrkonjiću. Nakon koncerta u Subotici Bekuta će da nastavi promociju svog novog albuma.

Izvor: RTV Yueco
Poklon koncert Ane Bekute Poklon koncert Ane Bekute Poklon koncert Ane Bekute Poklon koncert Ane Bekute Poklon koncert Ane Bekute Poklon koncert Ane Bekute Poklon koncert Ane Bekute Poklon koncert Ane Bekute
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 9 meseci
Komentara: 46
Pregleda: 9823
Povezane teme

ana bekuta

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.