Komentara: 0
Pregleda: 3317

Aplikaciju "Europe Throb" donose nam Subotičani

13.01.2016. u 12:13h
Izvor: Subotica.com
Kako da, u svakom trenutku, o bilo kom mestu u Vojvodini i u Evropi, saznate gde možete najbolje da ručate, gde da se zabavite, gde jeftino da kupujete... Pomoću nove aplikacije za mobilni telefon "Europethrob", koju nam, po licenci, predstavlja inženjer informatike Tibor Condor iz Subotice.
Aplikaciju "Europe Throb" donose nam Subotičani

- "Europe Throb" je nova aplikacija za mobilne telefone koja se koristi širom Evrope. Funkcioniše tako što, posredstvom GPS-a, locira mesto u kome je trenutno aktivan mobilni telefon, a zatim na nekom od 14 jezika koji su u opciji, nudi sve informacije koje mogu da budu od značaja za njegovog korisnika.

- "Promociju ove aplikacije u Vojvodini otpočeli smo pre tri meseca i postigli smo veoma dobre rezultate. Osvedočili smo se da je veoma popularna jer pruža pregršt informacija o izabranom gradu: koje su mu znamenitosti, u kojim prodavnicama su rasprodaje, kakva je ponuda restorana, kafića i još mnogo čega drugog", objašnjava Hermina Pančić, suvlasnica medijske kuće "Apok Media", koja raspolaže pravima za ovu aplikaciju.

Ova aplikacija je veoma popularna među oglašivačima, a koriste je ne samo oni iz Srbije već i većine evropskih zemalja.

- "Ono što je važno za oglašivače koji se pojavljuju u ovoj aplikaciji je da, praktično, 24 sata mogu da budu "u rukama" ili "u džepu" svojih sadašnjih ili budućih klijenata", kaže Hermina Pančić.

Aplikacija "Europe Throb" obezbeđuje brz i lak pristup svim informacijama koje su predmet interesovanja korisnika mobilnog telefona, a besplatna je za obrazovne, ustanove kulture te javne i državne institucije u Srbiji.

Pored ovog proizvoda, Appok Media ima i sopstveni proizvod, izradu individualnih aplikacija za mala i srednja preduzeća, dodaje Tibor, takođe suvlasnik ove medijske kuće.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 8 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3317
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.