Komentara: 14
Pregleda: 7123

Apoteka Subotica ukida noćno dežurstvo, ostaje u pripravnosti za hitne slučajeve

24.03.2020. u 12:00h
Izvor: Subotica.com
Od danas, 24. marta, pa do kraja trajanja vanrednog stanja umesto noćnog dežurstva u vremenu od 16,30 do 7,30 časova Apoteka Subotica će obavljati pripravnost samo za hitne slučajeve.
Apoteka Subotica ukida noćno dežurstvo, ostaje u pripravnosti za hitne slučajeve

Iz Apoteka Subotice navode da će se izdavati samo lek koji je ispisan na recept od strane Hitne službe Doma zdravlja Subotica i Opšte bolnice Subotica.

- DežurnI lekari Hitne službe Doma zdravlja Subotica i Opšte bolnice Subotica su upoznati sa ovom informacijom i ukoliko se ukaže neophodna potreba za izdavanje leka u ovom periodu lekar će kontaktirati pripravnog magistra farmacije koji će izdati lek za pacijenta - napominju iz ove zdravstvene ustanove.

Ukoliko bude izmena koje se tiču ograničenja kretanja i trajanja policijskog časa, radno vreme i organizacija rada ogranaka, u skladu sa tim menjaće se i vreme pripravnosti. Sve izmene biće blagovremeno ažurirane na sajtu "Apoteka Subotica".

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 3 nedelje
Komentara: 14
Pregleda: 7123

Povezana vest

Povezane teme

apoteka subotica

vanredno stanje

korona virus

epidemija korona virusa

radno vreme apoteka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.