Komentara: 1
Pregleda: 2636

ART kvART 4 - prodajna izložba

31.05.2013. u 18:38h
Izvor: Fondacija "Danilo Kiš"
Volonterski kultur klub Fondacije „Danilo Kiš“ poziva sve sugrađane da posete celodnevnu prodajnu izložbu umetničkih rukotvorina Art kvART 4, koja se održava danas, 31. maja 2013. godine u Parku Ferenca Rajhla od 10 pa sve do 20 časova.
ART kvART 4 - prodajna izložba

Mnogi izlagači već tradicionalno učestvuju na ovoj izložbi, dok je pojedinim kreativcima ovogodišnja prodajna izložba prvo predstavljanje subotičkoj publici. Prodajna izložba je namenjena svima koji na ovaj način žele da predstave svoje radove.

U ponudi se nalaze: nakit, predmeti nastali tehnikom pustovanja, slike, ukrasne kutije, originalne jastučnice, torbice, grnčarija, kao i unikatne majice.

Ovom prilikom mladi neafirmisani subotički umetnici i kreativci izlažu svoje autentične umetničke i primenjene radove i tako promovišu, i prodaju svoja dela, dok slučajni i namerni posetioci u ozelenelom parku uz muziku mogu da uživaju u razgledanju raznobojnih mini izložbi novih art rukotvorina naših sugrađana, kao i da provedu vreme u druženju u prirodi.

ART kvART 4 - prodajna izložba

Na javni poziv, koji je bio raspisan do 27. maja 2013. godine, odazvalo se 18 izlagača iz Subotice i okoline. U slučaju kiše Art kvart će biti preseljen u Omladinski klub “Skladište”(u zgradi Jadran).

Očekujemo sve zainteresovane!

ART kvART 4 - prodajna izložba

Izvor: Fondacija "Danilo Kiš"
Postavljeno pre 11 godina i 2 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 2636
Povezane teme

art kvart

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.