Komentara: 3
Pregleda: 2199

ATB Sever na sajmu poslova "JobFair 15 - Kreiraj svoju budućnost!"

18.11.2015. u 14:57h
Izvor: Subotica.com
Početkom novembra u Zgradi tehničkih fakulteta u Beogradu održan je sajam poslova "JobFair 15 - Kreiraj svoju budućnost!", a ATB Sever je po peti put učestvovao u ovom događaju.
ATB Sever na sajmu poslova "JobFair 15 - Kreiraj svoju budućnost!"

Cilj ovog sajma poslova je smanjenje nezaposlenosti među mladima, obezbeđivanje najkvalitetnijeg kadra poslodavcima i uspostavljanju bolje komunikacije između obrazovnog sistema, kompanija koje posluju u našoj zemlji i studenata. Održavanje sajma poslova "JobFair 15 - Kreiraj svoju budućnost!" podržava Ministartsva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbija.

Studenti su imali priliku da se na jednom mestu upoznaju sa poslovanjem  kompanije ATB Sever, da  saznaju više o poslovima i praksama u ponudi, kao i o tome koja znanja i veštine je potrebno da razvijaju, a koja su neophodna za zapošljavanje u ATB Severu.

ATB Sever na sajmu poslova "JobFair 15 - Kreiraj svoju budućnost!"

Sajamski štand ATB Severa je posetio veliki broj studenata tehničkih struka. Studenti su najvećim delom bili zainteresovani za uslove obavljanje stručne prakse i eventualno zapošljavanje u kompaniji ATB Sever.

Za ATB Sever "JobFair 15 - Kreiraj svoju budućnost!" je bila  izuzetna  prilika za pronalaženje mladog i stručnog kadra, a ujedno i odlično mesto za razmenu ideja i informacija o novinama na tržištu rada.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 10 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 2199
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.