Komentara: 0
Pregleda: 1535

Atletika: Jovana Ilić najuspešnija na Prvenstvu Srbije, Sofija Dobrički postavila lični rekord

07.02.2022. u 10:38h
Izvor: Subotica.com
Atletika: Jovana Ilić najuspešnija na Prvenstvu Srbije, Sofija Dobrički postavila lični rekord

Proteklog vikenda, 5-6. februara, u beogradskoj atletskoj dvorani održano je Prvenstvo Srbije za seniore. Uz najveće zvezde srpske atletike poput Ivane Španović, Asmira Kolašinca i Elzana Bibića, svoj nastup na ovom takmičenju imale su i atletičarke AKŽ "Spartak" Jovana Ilić i Sofija Dobrički, uz stručno vođenje trenera Jožefa Kerešija.

Jovana, kandidat za Svetsko prvensto u dvorani u Beogradu, opravdala je ulogu favorita u disciplini troskok i uprkos zdravstvenim problemima koje je imala u toku samog takmičenja ubedljivo je pobedila sa daljinom od 13,38 m.

Atletika: Jovana Ilić najuspešnija na Prvenstvu Srbije, Sofija Dobrički postavila lični rekordSofija je u svojoj drugoj trci u dvorani istrčala odličan rezultat od 58,60s u trci na 400 metara, te postavila novi lični rekord, što je ujedno i novi subotički rekord u ovoj disciplini istrčan u dvorani. Ovim rezultatom Sofija je  je zauzela 6. mesto.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1535
Povezane teme

atletski klub spartak

atletičari spartaka

atletika

atletičarski klub spartak

jovana ilić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.