Komentara: 7
Pregleda: 3139

Atletika: Maksim Puškar bronzan na Balkanskom prvenstvu

13.02.2022. u 14:43h
Izvor: Subotica.com
Takmičenje je okupilo preko 250 atletičara iz 19 zemalja članica ABAF-a. Naša reprezentacija osvojila je ukupno šest medalja - po jednu zlatnu i srebrnu, uz četiri bronzane, a oborila i dva nacionalna rekorda u štafetama.
Atletika: Maksim Puškar bronzan na Balkanskom prvenstvu
Foto: Atletski savez Srbije

Maksim Puškar, atletičar AKŽ "Spartak", jedan je od šest osvajača medalja u reprezentaciji Srbije na juče završenom Prvenstvu Balkana u dvorani za starije juniore i juniorke, održanom u Beogradu.

Puškar se okitio bronzanom medaljom u trci na 3.000 metara, rezultatom 8:31,23. S obzirom na broj država koje su uzele učešće, bez sumnje može se zaključiti da je takmičenje uveliko nadmašilo teritorijalne okvire Balkana, utoliko je uspeh Maksima i celog srpskog tima, značajno veći.

Atletika: Maksim Puškar bronzan na Balkanskom prvenstvuPerspektivnog Subotičanina, osvajača brojnih medalja na domaćoj i međunarodnoj sceni, na ovom takmičenju pratio je Zvezdan Kalmar, u svojstvu saveznog trenera.

Atletika: Maksim Puškar bronzan na Balkanskom prvenstvu

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 5 meseci
Komentara: 7
Pregleda: 3139
Povezane teme

atletski klub spartak

atletičari spartaka

atletika

atletičarski klub spartak

maksim puškar

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.