Komentara: 0
Pregleda: 1270

Atletika: Maksim Puškar pobednik ulične trke u Ečkoj

03.11.2021. u 15:34h
Izvor: Subotica.com
Takmičari Atletičarskog kluba "Spartaka" učestvovali su za vikend na uličnoj trci u Ečkoj, kod Zrenjanina. Maksim Puškar je u konkurenciji četrdesetak takmičara bio najbolji u apsolutnoj konkurenciji, sa istrčanih 32.35.
Atletika: Maksim Puškar pobednik ulične trke u Ečkoj

Samo nedelju dana nakon ubedljive pobede na Prvenstvu Srbije u krosu, u uzrastu takmičara do 18 godina i samo dva dana nakon izuzetne pobede na Školskom prvenstvu subotičkog regiona u trci na 1000m u vremenu 2.32, Maksim Puškar zasijao je i u Ečkoj.

U jakoj konkurenciji 17-godišnji Maksim je po izuzetno vetrovitom vremenu 32.35 minuta i pobedio u apsolutnoj konkurenciji.

- Potpuno je izvesno da vetar nije duvao i do 20 kilometara na čas da bi Maksim išao ispod 32 minuta, ali ipak ovaj rezultat pokazuje da je spreman da se upusti u pripremu za Svetsko prvenstvo do 20 godina sledeće sezone - ističe Zvezdan Kalmar, trener u AKŽ "Spartak".

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 8 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1270
Povezane teme

maksim puškar

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.