Komentara: 0
Pregleda: 1154

Atletika: Minja Kopunović ostvarila zapažene rezultate na poslednjem dvoranskom takmičenju u zimskoj sezoni

28.02.2023. u 13:09h
Izvor: Subotica.com
Proteklog vikenda, 25-26. februara, u Beogradu održano je poslednje državno dvoransko prvenstvo u atletici u zimskom delu sezone, za mlađe juniore. Takmičilo se preko 280 atletičara iz 50 atletskih klubova.
Atletika: Minja Kopunović ostvarila zapažene rezultate na poslednjem dvoranskom takmičenju u zimskoj sezoni
Foto: Atletski savez Srbije

Minja Kopunović bila je jedini predstavnik AKŽ "Spartak" na ovom takmičenju. Učestvovala je u disciplinama 400 m i 200 m. I pored toga što je u obe discipline postavila nove lične rekorde u dvorani, zauzela je odlično 5. mesto i u jednoj i u drugoj disciplini. Mlada Subotičanka je trku na 400 m istrčala u vremenu od 59,91 s, dok je u trci na 200 m kroz cilj prošla za 25,99 s.

Atletičari "Spartaka" se nakon zimskog perioda i takmičenja u dvorani, okreću pripremama za nadolazeću sezonu na otvorenom. Sledeća značajnija takmičenja atletičare očekuju krajem marta. To su Kup Srbije u bacanjima i Prvenstvo Srbije na 10.000 m na stazi.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1154
Povezane teme

atletski klub spartak

atletičari spartaka

atletika

atletičarski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.