Komentara: 1
Pregleda: 955

Atletika: Nastupom u Somboru Puškar i Bašić Palković okončali uspešnu sezonu

28.10.2021. u 12:33h
Izvor: Subotica.com
Somboru je u subotu, 23. oktobra, bio domaćin Prvenstva Srbije u krosu. Ovim takmičenjem dva srednjeprugaša Spartaka zaključili su sezonu prošaranu brojnim uspesima i ostvarenim rekordima.
Atletika: Nastupom u Somboru Puškar i Bašić Palković okončali uspešnu sezonu

Ovo takmičenje, koje je ujedno bilo i poslednje takmičenje u ovoj godini u okviru Prvenstva Srbije za atletičare AKŽ "Spartak" označilo je i sjajan završetak sezone za dvojicu najboljih srednjoprugaša ovog kluba u istoriji subotičke atletike.

Maksim Puškar je u trci na 5 km ubedljivo osvojio 1. mesto u trci juniora do 18 godina, rezultatom 17:48, i svoju prošlogodišnju bronzu pretočio u zlato, dok je Darijo Bašić Palković posle velike borbe trku na 6 km u kategoriji starijih juniora završio na 5. poziciji, sa rezultatom 21:02, iako još nije u potpunosti prešao iz sprintera u srednjoprugaše.

Atletika: Nastupom u Somboru Puškar i Bašić Palković okončali uspešnu sezonuAtletika: Nastupom u Somboru Puškar i Bašić Palković okončali uspešnu sezonu

Za sve uspehe srednjoprugaša u AKŽ "Spartak" najzaslužniji je trener Zvezdan Kalmar.

Ovim trijumfom na Prvenstvu Srbije u krosu Maksim je zaokružio veoma uspešnu sezonu i istakao kandidaturu za osvajanje titule Sportiste Subotice u juniorskoj konkurenciji.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 8 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 955
Povezane teme

atletski klub spartak

atletičari spartaka

atletika

atletičarski klub spartak

maksim puškar

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.