Komentara: 1
Pregleda: 1245

Atletika: Višnja i Dajana nastupile na Prvenstvu Srbije za pionire

06.02.2023. u 10:57h
Izvor: Subotica.com
Dve mlade atletičarke Spartaka učestvovale su na Prvenstvu Srbije u dvorani za starije pionire, koje je održano u subotu u Beogradu.
Atletika: Višnja i Dajana nastupile na Prvenstvu Srbije za pionire

Višnja Vilov je u konkurenciji 19 takmičarki u disciplini skoka u dalj sa rezultatom od 5,07 m zauzela 6. mesto, dok je Dajana Bašić Palković u trci na 300 m zauzela 16. mesto istrčavši deonicu za 46,94 s.

- Višnjin uspeh je utoliko značajniji ako se uzme u obzir činjenica da naši takmičari nemaju adekvatne uslove za treninge i pripreme za takmičenja u dvorani, te da su se ispred nje našle mahom atletičarke iz Beograda i Novog Sada, kojima su takvi uslovi svakako dostupni - objašnjavaju  iz AKŽ "Spartak".

Pionirke Spartaka, Višnju i Dajanu, pripremali su fizički, tehnički i taktički njihovi treneri Laslo Ubori i Zvezdan Kalmar, iz AKŽ "Spartak".

Naredno takmičenje koje očekuje Spartakove atletičare je Pojedinačno prvenstvo Vojvodine za mlađe juniore/ke i seniore/ke, koje će biti održano predstojećeg vikenda u Novom Sadu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 5 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 1245
Povezane teme

atletičari spartaka

atletika

atletičarski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.