Komentara: 51
Pregleda: 17255

Automobil naleteo na voz u Donjem Tavankutu, u prekidu saobraćaj

27.05.2024. u 06:26h
Izvor: Subotica.com
Jutros oko 4.20 časova u Donjem Tavankutu desila je saobraćajna nezgoda u kojem su učestvovali teretni voz koji je dolazio iz pravca Bajmoka i putničko vozilo koje se kretalo prema Donjem Tavankutu iz pravca EKO pumpe na Somborskom putu. Po prvim informacijama nema teže povređenih. Uviđaj je u toku.
Automobil naleteo na voz u Donjem Tavankutu, u prekidu saobraćaj

Nezvanično saznajemo od prvih komšija, nedaleko od pružnog prelaza, da je putnički automobil udario u šesti vagon teretnog voza koji je prolazio na prelazu bez branika (rampe), a zbog udarca u bočni deo kompozicije dva su vagona iskočila iz šina zbog čega se očekuje duži prekid, makar na trasi pruge, a vrlo moguće i na samom prelazu gde saobraća drumski saobraćaj.

Automobil naleteo na voz u Donjem Tavankutu, u prekidu saobraćajSaobraćajna policija je vrlo brzo po pozivu došla na lice mesta, obezbedila mesto nezgode. Automobil koji je udario u vagon je beli mercedec "B klasa". Po informacijama sa lica mesta vozač nije teže povređen, teže je stradao prednji motorni deo vozila, a utvrđuju se sve okolnosti.

Nepotvrđena informacija je da je kod vozača automobila utvrđeno prisustvo nedozvoljene količine alkohola u organizmu.

Građani uznemireni pucnjavom iz šume, policija intervenisala i sprečila sukobe migrantskih grupa

Pridružite se viber zajednici "Uživo sa subotičkih ulica", kliknite na sličicu iznad.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 mesec i 2 nedelje
Komentara: 51
Pregleda: 17255
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.