Komentara: 1
Pregleda: 2601

Bal gradonačelnika prikupio 10.000 evra

24.02.2009. u 16:06h
Izvor: RTV Yueco
<p>Trinesti po redu humanitarni bal gradonačelnika održan je u subotu uveče i na Paliću. Prelepi ambijent gostione bio je mali da primi sve oni goste koji su želeli da pomognu svojim prilogom onima kojima je pomoć potrebna.</p>
Bal gradonačelnika prikupio 10.000 evra

Sav prihod biće namenjen objektu koji od 1973. godine nema grejanje, a to je dnevni boravak za umereno i teže mentalno ometena lica u Banijskoj ulici.

Ugledni Subotičani više nego ikada, na ovogodišnjem balu pokazali su koliko su humani i koliko žele da pomognu. Ovaj trinesti humanitarni bal gradonačelnika samo je jedan od načina da naši sugrađani otvore svoja srca i pokažu koliko je veličanstveno biti čovek.

Goste su zabavljali Aki Rahimovski, Dejan Cukić, vokalna solistkinja Svetlana Palada, Gabor Bunford i plesači flamenka iz Novog Sada. Nije izostala ni tombola kao ni svečana torta koja je ove godine predstavljala Grb našeg grada.

* * *

Na 13-tom Balu gradonačelnika prikupljeno je više od 10.000 evra, rekao je gradonačelnik Subotice, Sača Vučinić. Tradicionalni bal je imao humanitarni karaktera i više od 40 osto sakupljenog novca biće dato za uvođenje grejanja u Osnovnu i Srednju specijalnu školu “Žarko Zrenjanin”, kao i nabavku stola za sito štampu.

Gradonačelnik je istakao da je bilo ukupno 245 gostiju, što je do sada više nego i na jednom ranijem balu. Problem, koji se javlja od 2000-te godine je prostor, gde da se bal održava, jer uvek ima više zainteresovanih, nego što ima mesta.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 15 godina i 5 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 2601
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.