Komentara: 1
Pregleda: 1362

Basket 3x3 turnir u subotu na Paliću

02.09.2022. u 22:00h
Izvor: Subotica.com
Četvrto izdanje profesionalnog basket turnira "3x3 Palić" ove godine održaće se u subotu, 3. septembra na sportskim terenima na Paliću, gde će biti montirana sva profesionalna oprema za 3x3 basket.
Basket 3x3 turnir u subotu na Paliću

Ovo je od prošle godine turnir A kategorije (najviši rang basket turnira u Srbiji) što je zaslužio svojom tradicijom i zalaganjem lokalnog organizatora. Turnir predstavlja jednu od stanica 3x3 karavana koje se nalaze u sklopu RODA 3x3 Prvenstva Srbije i kao takav je pod direktnim patronatom Košarkaškog saveza Srbije i FIBA 3x3. Na turniru se očekuju naše i najbolje inostrane ekipe u seniorskoj kategoriji, u muškoj i ženskoj konkurenciji.

Prenos celokupnog turnira ide na RTS planeti i na YouTube kanalu KSS, dok se uključivanje na nacionalnu frekfenciju RTS2 očekuje u 19:30 kada kreću polufinala.

Pobednik turnira u seniorskoj konkurenciji pored novčnane nagrade osvaja i mesto za finale Srbije. Takmičenje počinje u 15 časova, a kompletan raspored pogledajte ovde.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 10 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 1362
Povezane teme

basket

turnir u basketu

basket 3x3

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.