Komentara: 26
Pregleda: 4989

Bazen u Bajmoku kreće u rekonstrukciju, kupanje od naredne sezone

09.08.2023. u 11:16h
Izvor: Vojvodinauzivo.rs
Bazen u Bajmoku kreće u rekonstrukciju, kupanje od naredne sezone

Grad Subotica je u budžetu za 2023. godinu opredelio sredstva za završnu fazu rekonstrukcije bazena u Bajmoku, i to u iznosu od 12 miliona dinara. Ovom investicijom će problemi sa objektom biti trajno rešeni, a nadležni očekuju da će bazen  sledeće sezone biti u funkciji.

- U smislu da će se izvršiti rekonstrukcija samog korita bazena, gde će se pored radova na betonskom koritu izvršiti i zamena prekrivke koja je dotrajala i koja je neophodna da bi se stvorilo, pored mašinskog opremanja bazena koje je urađeno pre nekoliko godina i da se na ovaj način zatvori celina i da se kompletan bazen stavi u funkciju – kaže Radoslav Vukelić, sekretar Sekreterijata za komunalne poslove, energetiku i saobraćaj i napominje da će javna nabavka za izbor izvođača radova biti raspisana do kraja meseca. - Za sledeću sezonu će biti u potpunosti pripremljen objekat, kad posmatramo bazene kao celinu za funkcionalnu upotrebu početkom iduće sezone.

Bazen u Bajmoku je izgrađen pre više od pola veka i nalazi se u okviru Sportsko-rekreativnog centra „Radnički“.

Izvor: Vojvodinauzivo.rs
Postavljeno pre 11 meseci i 1 nedelju
Komentara: 26
Pregleda: 4989
Povezane teme

radoslav vukelić

bazen u bajmoku

kupanje u bazenu

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.