Komentara: 32
Pregleda: 11436

Bazen u Dudovoj šumi od petka ponovo otvoren za građane i sportiste

29.07.2020. u 16:46h
Izvor: Subotica.com
Od petka, 31. jula, bazenski kompleks u Dudovoj šumi ponovo otvara kapije građanima i sportistima. Dok se ne poboljša epidemiološka situacija, bazen na Prozivci ostaće zatvoren za građane.
Bazen u Dudovoj šumi od petka ponovo otvoren za građane i sportiste

Visoke temperature koje su najavljene za čitavu sedmicu, mnoge sugrađane nateraće da spas od vrućina potraže na nekim mestima gde je dozvoljeno kupanje. Kao alternativa za rashlađivanje, Subotičanima će ponovo biti bazeni u Dudovoj šumi, koji će od petka biti dostupni kako za opuštanje i zabavu, tako i rekreaciju. Takođe, u svojim standardnim terminima, sportisti će obavljati trenažne aktivnosti.

Otvoreni bazen u Dudovoj šumi za građane i rekreativce radiće ponedeljkom od 12 do 18 časova, od utorka do petka biće otvoren od 6 do 7:30 časova i od 11 do 18 časova, a subotom i nedeljom od 6 do 7:30 časova i od 11 do 19 časova.

Bazen u Dudovoj šumi od petka ponovo otvoren za građane i sportiste

Na otvorenom bazenu Dudova šuma najviše može da boravi 800 osba, od toga 300 kupača u velikom bazenu, devet u termalnom, šest u ovalnom i tri u dečijem bazenu. Na kupalištu su istaknute i informacije o higijenskim postupcima, smernice o pravilnom ponašanju i merama zaštite za kupače.

Podsetimo, u skladu sa odlukom Kriznog štaba Vlade Srbije i Grada Subotice, a u cilju sprečavanja širenja epidemije virusa kovid-19, od 17. jula zatvoreni su SRC "Prozivka" i otvoreni bazen "Dudova šuma". Bazen na Prozivci i dalje ostaje zatvoren za građane, dok će sportisti i škola plivanja nastaviti svoj rad, u skladu sa merama.

Gradsko strelište, tereni u Prvomajskoj i Gradski stadion, uz prikladne mere, ostaju otvoreni.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 8 meseci
Komentara: 32
Pregleda: 11436

Povezane vesti

Povezane teme

bazen u subotici

gradski bazen

radno vreme bazena

bazen u dudovoj šumi

otvoreni bazen

bazen dudova šuma

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.