Komentara: 0
Pregleda: 1646

"Besede u Zoranovu čast"

20.02.2010. u 12:52h
Izvor: RTV
<p>Kvalifikacioni ciklus takmičenja u besedni&scaron;tvu "Besede u Zoranovu čast", koje peti put organizuju Demokratska stranka i Fond "Dr Zoran Đinđić", biće nastavljen sutra u Subotici.</p>
"Besede u Zoranovu čast"

Kvalitet besede, originalnost izvođenja, jasnost poruke i reagovanje publike ocenjivaće stručni žiri - reditelji, profesori, novinari...

U žiriju će, između ostalih biti šefica poslaničkog kluba DS u republičkom parlamentu Nada Kolundžija, gradonačelnik Subotice Saša Vučinić i pobednik prošlogodišnjeg takmičenja "Besede u Zoranovu čast" Sava Stambolić.

Centar za komunikacije DS podsetio je u saopštenju da je tema takmičenja citat nekadašnjeg premijera Srbije "Niko nije tako dobar kako bi mogao da bude ako se još potrudi".

"Promovišući vrednosti moderne i evropske Srbije, koje je definisao Đinđić, želimo da omogućimo mladim ljudima da iskažu svoje liderske potencijale i unaprede veštine besedništva", navodi se u saopštenju.

Takmičenje je deo obeležavanja sedam godina od Đinđićevog ubistva.

 

Izvor: RTV
Postavljeno pre 14 godina i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1646
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.