Komentara: 0
Pregleda: 2140

Besplatne informatičke obuke za nezaposlene

20.07.2021. u 11:16h > 23.07.2021. u 17:17h
Izvor: Subotica.com
Nacionalna služba za zapošljavanje poziva nezaposlene da se prijave za pohađanje specijalističkih obuka iz oblasti informaciono-komunikacionih tehnologija za zanimanja software developer, data analyst, IT administrator i AI practitioner, koje organizuje kompanija "Semos education" kao podršku Globalnoj inicijativi za sticanje digitalnih veština kompanije "Microsoft".
Besplatne informatičke obuke za nezaposlene

Obuke će se održavati onlajn, dok je učešće nezaposlenih sa evidencije Nacionalne službe za zapošljavanje, koji se prijave za ovaj vid stručnog usavršavanja, potpuno besplatno.

Jedini uslov za pohađanje obuka je poznavanje engleskog jezika, a zainteresovani kandidati mogu da se prijave preko sajta gsi.algoritam.org. Rok za prijavljivanje je 1. septembar, dok je početak programa planiran za 13. septembar.

Nezaposlena lica koja su zainteresovana za neku od navedenih obuka, treba je da se jave svom savetniku u Nacionalnoj službi za zapošljavanje radi evidentiranja.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 1 dan
Komentara: 0
Pregleda: 2140
Povezane teme

Nacionalna služba za zapošljavanje

obuke

obuka za nezaposlene

informacione tehnologije

besplatna obuka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.