Komentara: 0
Pregleda: 424

Besplatne radionice za poljoprivrednike i proizvođače hrane

02.09.2024. u 11:40h
Izvor: Subotica.com
U prostorijama Regionalne privredne komore Subotica (Senćanski put 15/2, velika sala) u sredu i četvrtak (4. i 5. septembar) biće organizovane besplatne radionice za poljoprivrednike i male proizvođače hrane. U toku su prijave.
Besplatne radionice za poljoprivrednike i proizvođače hrane

U sredu, u terminu od 10.30  do 14.15 h će biti reči o koristima od ulaska u PDV sistem za preduzetnike, kako voditi knjige, o prednostima vođenja knjigovodstva na farmama i ulaska u PDV sistem, kako otvoriti svoju internet stranicu, koje su prednosti i mogućnosti digitalnog marketinga i prodaje, a biće reči i o načinma prodaje preko digitalnih platformi.

Dan kasnije, u četvrtak, u terminu od 11.00 do 13.15 h teme će se odnositi na zakonodavni okvir, preduslovne programe (dobra proizvodjačka praksa, dobra higijenska praksa, higijena objekta, opreme i  lična higijena), proizvodnju tradicionalnih proizvoda, pakovanje, deklarisanje, transport, samokontrolu.

Besplatne radionice za poljoprivrednike i proizvođače hranePrijave za učešće na besplatnim radionicama je potrebno dostaviti na mejl adresu damir.vojnic.tunic@pks.rs ili nadja.vukmirovic@pks.rs, odnosno na broj telefona 553-357, najkasnije do utorka, 3. septembra.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 časova i 38 minuta
Komentara: 0
Pregleda: 424
Povezane teme

regionalna privredna komora subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.