Komentara: 0
Pregleda: 476

Besplatni preventivni pregledi u nedelju (Dispanzer, Harmbašićeva)

06.09.2024. u 14:24h
Izvor: Subotica.com
Usled velikog interesovanja građana, Ministarstvo zdravlja u nedelju, 8.septembra, nastavlja akciju besplatnih preventivnih pregleda, koju sprovodi u cilju rane dijagnostike i promocije prevencije.
Besplatni preventivni pregledi u nedelju (Dispanzer, Harmbašićeva)

U  periodu od 8 do 17 časova u Domu zdravlja Subotica, na adresi Đure Đakovića 14 i u Dispanzeru za žene i decu, biće organizovani pedijatrijski pregledi dece po sistemima.

Takođe, u istom periodu, u ambulanti Službe za specijalističko-konsultativnu delatnost Doma zdravlja Subotica, na adresi Harambašićeva 2, odraslo stanovništvo i oni bez zdravstvenog osiguranja, biće u prilici da bez zakazivanja i uputa, brzo i efikasno provere: krvnu sliku i izmere krvni pritisak, šećer u krvi, EKG, urade tumor markere za muškarce i žene, fizikalni pregled, obave pulmološki pregled,a ukoliko postoji potreba za daljom dijagnostikom biće upućeni na RTG pluća.

I ovoga puta, svi pacijenti kod kojih se uoče nepravilnosti prilikom pregleda ili u rezultatima, biće odmah upućivani na dalju dijagnostiku i preglede već u toku naredne nedelje.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 časova i 50 minuta
Komentara: 0
Pregleda: 476
Povezane teme

dom zdravlja subotica

preventivni pregledi

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.