Komentara: 5
Pregleda: 4481

Besplatno odlaganje kabastog otpada na Gradsku deponiju

14.09.2022. u 13:40h
Izvor: Subotica.com
Preduzeće "Čistoća i zelenilo" Subotica obaveštava građane da iskoriste priliku da besplatno odlože kabasti otpad na Gradsku deponiju, umesto da isti gomilaju na divljim deponijama.
Besplatno odlaganje kabastog otpada na Gradsku deponiju

Kako se navodi u pozivu iz ovog komunalnog preduzeća, sva fizička lica mogu sopstvenim prevozom bez ikakvih troškova odlaganja doneti  svoj neopasan komunalni čvrsti otpad (obično kućno smeće i  kabasti otpad) do 500 kg na telo Gradske deponije „Aleksandrovačka bara“ (Ulica Antuna Branka Šimića 4).

Radno vreme deponije je svaki dan, uključujući i nedelju, od 6 do 20 časov, uz napomenu da se od 19. septembra prelazi na zimsko radno vreme, do 18 sačova.

- Molimo sve građane da iskoriste ovu pogodnost, odlože otpad tamo gde mu je i mesto i da ne stvaraju divlje deponije. Učinimo da naš grad bude lepše i prijatnije mesto za život - poručuju iz JKP "Čistoća i zelenilo".

Besplatno odlaganje kabastog otpada na Gradsku deponijuTakođe, važno je napomenuti da uskro kreće i sezona, jesenja akcija prolećnog čišćenja gradskih i prigradskih mesnih zajednica i da ćemo, kao i ranijih godina objaviti tačne lokacije i dane kada gde će biti pojačan broj kontejnera za kabasti otpad.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 1 nedelju
Komentara: 5
Pregleda: 4481
Povezane teme

gradska deponija Subotica

gradska deponija

sakupljanje kabastog otpada

kabasti otpad

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.