Komentara: 14
Pregleda: 4095

Besplatno psihološko savetovanje za najstarije Subotičane

10.04.2020. u 10:30h
Izvor: Subotica.com
Kako bi pomogli najstarijim sugrađanima da što bolje prebrode period samoizolacije, Gerontološki centar uvodi novu virtuelno psihološko savetovanje. Razgovori sa psiholozima, putem video poziva, biće dostupni korisnicima Gerontološkog centra i njihovim porodicama, ali i svim onim starijim sugrađanima kojima je u ovo smutno I tegobno vreme potrebnapodrška, savet ili lepa reč.
Besplatno psihološko savetovanje za najstarije Subotičane

Po rečima Nenada Ivaniševića, direktora Gerontološkog centra, ova usluga već je bila dostupna u okviru Gerontološkog kluba Kertvaroš, a sada dobija i svoju onlajn verziju pod nazivom „Jedan poziv menja sve“.

- Na ovaj način će građani periodu izolacije moći da popričaju sa psihologom, a osim ličnog savetovanja,  ukoliko psiholog proceni da je potrebno, moći će da se zakaže i  grupni razgovor u koji bi se uključili i članovi porodice I tako napravili jednu interakciju između korisnika I porodice, koja u ovim uslovima ne može da ih posećuje – objašnjava Ivanišević. – Za sada će sa našim najstarijim sugrađanima razgovarati naše dve psihološkinje, a svi stručni radnici koji žele da nam se pridruže dobrodošli su da zajedno pomognemo našim nastarijima. Svi penzioneri I njihove porodice koje ne mogu sami da se nose sa ovom situacijom mogu da se jave I zatraže pomoć psihologa.

Besplatno psihološko savetovanje za najstarije Subotičane

Besplatan razgovor građani treće dobi mogu da zakažu svakog radnog dana u periodu od 8 do 14 časova na mail klubkertvaros@gmail.com ili na telefon 062/294-058.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 5 meseci
Komentara: 14
Pregleda: 4095
Povezane teme

Nenad Ivanišević

gerontološki centar subotica

psihološko savetovalište

pomoć starijim osobama

psihološka podrška

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.