Komentara: 0
Pregleda: 1864

Bogat program povodom 60. rođendana Savremene galerije

01.03.2022. u 10:56h
Izvor: Subotica.com
Povodom 60 godina od osnivanja, Savremena galerija pripremila je potpuno novi ciklus dešavanja tokom meseca pod nazivom "Sreda u Savremenoj galeriji Subotica".
Bogat program povodom 60. rođendana Savremene galerije

Tokom ovog meseca, svake srede biće organizovan po jedan događaj. Svi programi počinju u 19h i ulaz je slobodan. 

- Publika će sutra imati priliku da pogleda film "Izuzetan dan" po izboru filmskog radnika Petra Mitrića. Naredne srede, 9. marta na programu će biti koncert uzbudljivoj džez dua "Liberi". Kustoskinja Savremene galerije, Nela Tonković će, 16. marta, održati predavanje o upotrebi poezije u vizuelnoj umetnosti. Naredni događaj zakazan je za 23. mart kada publiku pozivamo na kustosko vođenje kroz izložbu Marine Marković "The Arrangement". Poslednje srede u martu, izdavačka kuća "Forum" iz Novog Sada predstaviće svoja izdanja iz edicije "TraNSakcija" - najavljuju iz Savremene galerije.

Povod za bogat martovski program je veliki jubilej - 60 godina od osnivanja ove ustanove kulture.

- Raznovrstan martovski program osmišljen je imajući u vidu potrebe publike i želju da Galerija svojim posetiocima pokloni kvalitetno provedeno vreme. Nadamo se da će sadržaji ovog programa podstaći radoznalost koja će doprineti boljem upoznavanju publike sa radom naše Galerije.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1864
Povezane teme

savremena galerija subotica

jubilej

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.