Komentara: 3
Pregleda: 2836

Bojan Prčić srebrn na Prvenstvu Srbije u kik boksu, Heralić najbolji senior Regionalne lige u boksu

10.11.2020. u 10:51h
Izvor: Subotica.com
Na Prvenstvu Srbije održanom u Senti i na turniru 4. kola Regionalne lige u Novom Sadu, takmičari Kik boks kluba "Top fighter" Bojan Prćić i Milan Labus u seniorskoj konkurenciji zabeležili su četiri pobede.
Bojan Prčić srebrn na Prvenstvu Srbije u kik boksu, Heralić najbolji senior Regionalne lige u boksu

Na Prvenstvu Srbije u kik boksu, disciplina ful kontakt učestvovao je Bojan Prćić (kategorija +91 kg). On je u polufinalu pobedio Uroša Stojanovića iz KBK "Niš" rezultatom 3:0, da bi u finalu izgubio od Edvarda Zemanka, borca iz Sente, aktuelnog prvaka Srbije u disciplini lou kik.

Već naredni dan Prćić je u superteškoj kategoriji u okviru 4. kola Regionalne lige u boksu pobedio Gradimira Kulačanina iz BK "Pikaso" rezultatom 3:0. Milan Labus je u kategoriji do 75 kg, u svom prvom bokserskom meču, izgubio od Velimira Nestorovića iz BK "F89".

Po rečima trenera KBK "Top fighter" Alena Heralića, mladi Labus je pokazao svu hrabrost i srčano se borio u prvoj rundi, ali je u drugoj rundi platio cenu jer nije ušao opušten od početka meča, što je uticalo na kondiciju i rezultiralo porazom.

Bojan Prčić srebrn na Prvenstvu Srbije u kik boksu, Heralić najbolji senior Regionalne lige u boksuU kategoriji do 69 kg u ring je ušao i sam Alen Heralić, koji je prekidom u drugoj rundi pobedio Vukašina Lukića iz BK "Apatin", te je proglašen za najboljeg seniora 4. kola Regionalne lige.

- Zadovoljan sam nastupom takmičara. Očekujem da će  Klub kroz saradnju sa Bokserskim klubom "Sloven" iz Rume u narednom periodu pored kik boks takmičenja, nastupati i na bokserskim takmičenjima - kratko je rekao Heralić.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 8 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 2836
Povezane teme

kik boks

kik boks klub top fighter

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.