Komentara: 0
Pregleda: 3474

Boks: Četiri takmičara Spartaka - dve šampionske titule na Prvenstvu Srbije u Lazarevcu

01.06.2021. u 10:37h
Izvor: Subotica.com
Bokseri Spartaka napravili su fantastičan rezultat u jakoj konkurenciji. Sva četiri takmičara su uzeli medalje, od toga dve zlatne, i još jednom pokazali da škola boksa u Subotici ima perspektivne borce - verujemo buduće asove srpskog boksa.
Boks: Četiri takmičara Spartaka  - dve šampionske titule na Prvenstvu Srbije u Lazarevcu

Od 26. do 30. maja Lazarevac je bio domaćin Pojedinačnog prvenstva Srbije u boksu za pionire, kadete i juniore - boksere i bokserke. Učešće je uzelo 58 klubova iz Srbije, sa oko 200 takmičara.

Ekipa Spartaka, pod stručnim vođstvom trenera Tomislava Antelja i Denisa Memetovića, nastupila je u sve tri uzrasne kategorije, sa četiri takmičara, i osvojila isto toliko medalja.

Novi šampioni Srbije postali su Matija Pižurica u uzrastu kadeta, u kategoriji do 52kg i junior Marko Pižurica (70kg). Bronzanim medalja okitili su se pioniri Vasilije Đukanović (43kg) i Vuk Popović (53kg).

Boks: Četiri takmičara Spartaka  - dve šampionske titule na Prvenstvu Srbije u Lazarevcu

Marko Pižurica

Za najboljeg takmičara na Pojedinačnom prvenstvu Srbije, u uzrasnim kategorijama, a to priznanje kod juniora poneo je Spartakov Marko Pižurica.

Najbolji u ostalim uzrasnim kategorijama su pionir Luka Regović iz BK "Greatest" (Lazarevac), kadet Strahinja Rašović (BK "Banat", Zrenjain), najbolji tehničar je Vladimir Beriša (BK "Dimke", Beograd), Najborbeniji par bili su Sead Ikanović (BK "Loznica") i Nikola Radovanović (BK "Đurović", Leskovac). Najbolja kadetkinja bila je Nada Krivačević (BK "Vitez", Niš), juniorka Dragana Jovanović (BK "Obilić", Zvornik). Najuspešniji tim Pojedinačnog prvenstva Srbije u Lazarevcu bio je domaći klub BK "Greatest", slede "Loznica" i "Vukovi sa Drine".

Po kalendaru takmičenja naredno kolo lige predviđeno je da održi 19. juna u Apatinu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 3474
Povezane teme

boks

bokserski klub spartak

boks klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.