Komentara: 1
Pregleda: 2680

Boks: Odličan nastup Spartaka na Prvenstvu Vojvodine

09.03.2021. u 09:41h
Izvor: Subotica.com
Proteklog vikenda, 6. i 7. marta, u Novom Sadu održano je Pojedinačno prvenstvo Vojvodine u olimpijskom boksu za sve uzrasne kategorije. Učešće su uzeli i takmičari Spartaka koji su osvojili 10 medalja i tako svoj klub doveli do druge pozicije u generalnom plasmanu.
Boks: Odličan nastup Spartaka na Prvenstvu Vojvodine
Foto: Arhiva

Na Prenstvu Vojvodine učešće su uzele 34 ekipe, sa ukupno 149 takmičara u svim uzrasnim i težinskim kategorijama, za boksere i bokserke. Tokom dva dana takmičenja održano je 89 borbi.

Ekipa Spartaka, predvođena trenerima Tomislavom Anteljom i Denisom Memetovićem, nastupila je sa 10 takmičara i osvojila isto toliko medalja - 5 zlatnih, 3 srebrne i dve bronzane. U klubu su vrlo zadovoljni ostvarenim rezultatima takmičara i osvojenim drugim mestom u generalnom plasmanu.

U uzrastu pionira srebrnim medaljama su se okitili, u kategoriji do 43 kg Vasilije Đukanović i u kategoriji do 51 kg Vuk Popović, Matija Pižurica,

Njasjajnijim odličjima okitili su se kadet Matija Pižurica (52 kg), junior Marko Pižurica (70 kg), omladinci Miloš Tubić (81kg) i Ognjen Tatarski (91kg), kao i senior Veljko Gligorić (60 kg). Medalje srebrnog sjaja osvojili su pioniri Vasilije Đukanović (43 kg) i Vuk Popović (51 kg), kao i omladinac Vuk Knežević (56 kg). Bronzani su bili omladinac Vuk Pižurica (69 kg) i senior Srećko Muratović (81 kg).

Turnir je, uz poštovanje svih epidemioloških mera, održan u organizaciji Bokserskog saveza Vojvodine, uz tehničku organizaciju Bokserskog kluba "Patriote" iz Novog Sada.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 4 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 2680
Povezane teme

boks

bokserski klub spartak

boks klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.