Komentara: 0
Pregleda: 1542

Boks: Počinju borbe na 40. "Vojvođanskoj zlatnoj rukavici"

14.09.2022. u 10:34h
Izvor: Subotica.com
Duelima šesnaestine finala danas od 16 časova počinje takmičenje na dva ringa u fiskulturnoj sali TŠ "Ivan Sarić" u konkrenciji omladinaca i omladinki sa svih strana sveta. Polufinalni mečevi će se boksovati u Hali sportova, dok će borbe za medalje biti na Gradskom trgu.
Boks: Počinju borbe na 40. "Vojvođanskoj zlatnoj rukavici"

"Vojvođanska zlatna rukavica" ove godine obeležava 40 godina postojanja, u gradu gde je i održano prvo izdanje.

Takmičenje u sali MEŠC-a danas počinje u 16 časova, nastavlja se u četvrtak i petak duelima osmine finala koji počinju u 15 časova. Na jednom ringu u Hali sportova od 15 časova u subotu su polufinala, a ukoliko vreme dozvoli, još jednom Subotičani će biti u prilici da gledaju najjače boksere na Gradskom trgu u programu koji će se održati u nedelju od 15 časova, u nastavku pod reflektorima.

Selektor Omladinske reprezentacije Srbije u boksu, Nenad Vasiljević poručio je da očekuje da reprezentativci naše zemlje postignu dobar rezultat i dodao da je ovo takmičenje svojevrsna provera pred Svetsko prvenstvo u Španiju.

- Bilo je dosta povreda tokom priprema, ali bez obzira na sve trenirali smo naporno i kvalitetno, tako da očekujem dobar rezultat i mnoštvo medalja. Najznačajnije je to što "Zlatna rukavica" predstavlja proveru za naše momke pred odlazak na planetarnu smotru - kazao je Vasiljević.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 10 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1542

Povezana vest

Povezane teme

boks

bokserski klub spartak

vojvođanska zlatna rukavica

boks klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.