Komentara: 0
Pregleda: 2006

Boks: Subotičani odlični u Regionalnoj ligi, Muratović najbolji senior

29.03.2021. u 11:30h
Izvor: Subotica.com
Bokseri Spartaka ostvarili su odlične rezultate u okviru Regionalne lige. Subotičani su zabeležili sve podebe, a u svojim redovima su imali i najboljeg pojedinca.
Boks: Subotičani odlični u Regionalnoj ligi, Muratović najbolji senior
Foto: Arhiva, 2017

Tokom vikenda u Šidu je održano 3. kolo Regionalne lige u olimpijskom boksu za sve uzrasne kategorije gde su bokseri Spartaka zabeležili izvanredne rezultate. Svi takmičari su bili uspešni i savladali svoje protivnike, a Srećko Muratović je proglašen za najboljeg seniora.

Na prvenstvu je učestvovalo  14 ekipa sa 40 unapred uparenih takmičara i takmičarki u svim uzrasnim i težinskim kategorijama . Održano je 18 mečeva , tri finalna PPV i 15 mečeva treć III kola RLV. Ekipa Spartaka je nastupila sa 5 takmičara pod vođstvom trenera Denisa Memetovića, jer je Tomislav Antelj sa reprezentaciom Srbije na mini pripremama.

Svih 5 takmičara Spartaka je pobedilo svoje protivnike. U konkurenciji pionira u kategoriji 43kg Vasilije  Đukanović savladao je Pavla Popovića ( Vukovi, Loznica) 3:0, a Vuk Popović u kategoriji 51kg pobedio je Vukašina Nešića (Lounica, Loznica) 3:0. Kadet u kategoriji 52kg Mteja Pižurica savladao je Aca Vojinov (Gamburu, Pančevo) 3:0. U konkurenciji omladinaca u kategoriji 60kg Vuk Knežević pobedio je Senad Huremović (Kum, Bratunac) 3:0. Srećko Muratović u konkurenciji seniora u kategoriji 81kg slavio je protiv Čedomira Delića (Patriote, Novi Sad) 3:0.

Po okončanju takmičenja proglašeni su najbolji takmičari u svim uzrasnim kategorijama, a za najboljeg seniora proglašen je bokser Spartaka Srećko Muratović koji je za to nagrađen preharom .

Sledeće kolo lige je po kalendaru takmičenja , predviđeno za 4. april u Rumi , ali u zavisnosti od epidemiološke situacije u Srbiji i odluka nadležnih, će se znati i da li će biti održano.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 3 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 2006
Povezane teme

boks

bokserski klub spartak

regionalna bokserska liga

boks klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.