Komentara: 0
Pregleda: 919

Boks: Uspešan nastup takmičara KBK "Top fighter" na turniru "Liga nade"

04.10.2022. u 13:17h
Izvor: Subotica.com
Boks: Uspešan nastup takmičara KBK "Top fighter" na turniru "Liga nade"

Takmičari KBK „Top fighter“ učestvovali su na turniru "Liga nade" u tajlandskom boksu koje je održano proteklog vikenda u Sremskoj Kamenici, a u organizaciji "Victory gym" iz Novog Sada i "Memento mori MMA" iz Sremske Kamenice, pod pokroviteljstvom MuayThai saveza Srbije. U prvom kolu učestvovali su klubovi iz Srbije i Hrvatske.

Nikola Kolar je debitovao u seniorskoj konkurenciji u kategoriji do 67 kg i pobedio je na poene borca iz Zagreba. Dok su u juniorima Nikola Lončar u kategoriji do 81 kg pobedio je na poene borca iz Novog Sada, a Kristian Abraham u kategoriji do 67 kg prvi put se oprobao u tajlandskom boksu i izgubio od borca iz Novog Sada.

Boks: Uspešan nastup takmičara KBK "Top fighter" na turniru "Liga nade"Trener Alen Heralić zadovoljan je nastupom svojih boraca.

- Ovo nam je drugi nastup na tajlandskom boksu i definitivno trebaće vremena takmičarima da usvoje neke elemente tehnike koje smo odnedavno počeli uvezbavati na treninzima - dodaje Heralić.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 9 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 919
Povezane teme

kik boks

kik boks klub top fighter

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.